Javën e shkuar në seancën plenare, Rama gjeti një dhuratë në vendin e tij në Parlament. Bëhet fjalë për syzet e diellit që jo pa habi i pa dhe vetë kreu i qeverisë.

Por duket se kjo paska qenë më shumë sesa një dhuratë materiale. Deputeti Fate Velaj ka zbuluar se ka qenë ai që ia ka vendosur në tryezë kryeministrit, duke shtuar se janë syzet e diellit të kancelarit austriak.“Syzat që gjeti Rama sot në tavolinë, janë syzët e Sebastian Kurz, kancelarit të Austrisë që fitoi zgjedhjet të dielën. Këto syze ishin simbol i fushatës së tij. Ja solla unë nga Vienna dhe ai, u çua në kembë si falenderim dhe respekt për Kurz”, shkruan Velaj. Por si kanë ardhur këto syze nga Kurz tek Velaj e më pas tek kryeministri


Flash Lajme

Më të lexuarat