Motrat Ana dhe Arta Kabashi sjellin një video ku reklamojnë të pasmet e tyre në një ‘sfidë’ të re të internetit. Në internet gjatë muajit të kaluar ka filluar një ‘trend’ i ri, ku përdoruesit e rrjeteve sociale po postojnë video të ndryshme kur po reklamojnë asetet e tyre më të mira që mendojnë se i kanë.

Kryesisht, ‘Best On Earth Challenge’ po përdoret nga njerëzit për të shfaqur asetet e trupit në videot e ngadalta. E kësaj ‘sfide’ i janë bashkuar edhe motrat këngëtare nga Kosova, Ana dhe Arta Kabashi.Është Ana ajo e cila ka postuar videon ku ato shihen në veshje të bardha dhe xhirohen nga prapa, derisa janë duke ecur, ndërsa fokusi është tek të pasmet e tyre. “Best on Earth’ është një nga hitet më të fundit të muzikës së huaj, e cila këndohet nga artistët Russ dhe BIA. E janë pikërisht vetë artistët të cilët edhe e kanë filluar këtë sfidë në internet, një mënyrë kjo që po përdoret kohët e fundit mjaft shumë që këngët e tyre të shpërndahen sa më shumë e të bëhen hite.


Flash Lajme

Më të lexuarat