Numër i pafund eventesh janë anuluar shkak i koronavirusit nëpër të gjitha vendet e prekura.

Tani organizatorët e ‘Sunny Hill Festival’ kanë ndarë një njoftim lidhur me këtë çështje.

Në njoftimin e bërë shkruan se “Të nderuar ne jemi duke shikuar dhe planifikuar gjërat për ‘Sunny Hill 2020’, dhe njëkohësisht duke u interesuar në zhvillimet e COVID-19.

‘Sunny Hill Festival’ zakonisht zë vend në fillim të gushtit, dhe shpresojmë që kjo pandemi të kalojë shpejt dhe ne të takohemi.

Në të njëjtën kohë qëndro i sigurtë, ke kujdes mbi veten dhe të tjerët” shkruan një deklaratën lëshuar nga ‘Sunny Hill Festival’ në llogarinë në Instagram. /Prive.al

View this post on Instagram

Dear all, We continue to plan and prepare for the Sunny Hill Festival 2020, while at the same time closely monitoring developments with the COVID-19 situation. Sunny Hill Festival usually takes place at the beginning of August, and we remain hopeful that this pandemic will pass and we will meet soon. In the meantime stay safe, take care of yourself and each other. LOVE ♥️♥️♥️ SUNNY HILL FESTIVAL TEAM

A post shared by SUNNY HILL FESTIVAL (@sunnyhillfestival) on


Flash Lajme

Më të lexuarat