Rona ia ka prerë flokët burrit të saj.

Këngëtarja Rona Nishliu së bashku me familjen e saj po qëndojnë në shtëpi, në mënyrë që ta ruajnë veten dhe të tjerët nga koronavirusi.

Duke pasur parasysh se janë mbyllur të gjitha lokalet përveç dyqaneve ushqimore që funsionojnë në orarin e caktuar, shumica e njerëzve sidomos gjinia mashkullore po e kanë problem të gjejnë dikë që ua pret flokët.

E njësoj nuk ka ndodhu edhe me bashkëshortin e Rona Nishliut pasi ajo është shndërruar në ‘frizere personale’.

Këtë e ka bërë të ditur vetë Rona nëpërmjet një postimi që ua sjellim në vazhdim.


Flash Lajme

Më të lexuarat