Ylli nga Kosova së fundmi ka dhënë një intervistë për BBC, ndërsa ka folur rreth albumit të fundit, jetës në Londër e po ashtu edhe rreth origjinës së saj.

“Këmbëngulja, megjithatë, është në gjakun e saj. Lindur në Londër, prindërit e saj shqiptarë-kosovarë e sollën përsëri në Prishtinë në moshën 13-vjeçare, por kjo zgjati vetëm dy vjet pasi është kthyer sërish në Mbretërinë Bashkuar, vetëm për të ndjekur ëndrrën e saj për t’u bërë këngëtare”.

Unë nuk ndjeva sikur kisha mundësi të mjaftueshme ta bëja këtë nga Kosova.

Kështu që kur u ktheva në Londër në moshën 15-vjeçe, unë vazhdoja të shkoja në shkollë, por mendova, unë do të përdor rrjetet sociale në avantazhin tim dhe do të publikojë disa këngë ‘cover’ në internet.

Thellë kam dashur ta kem atë efektin Justin Bieber ku dikush do të më gjente në YouTube, ndjehem sikur jam shumë më tepër në kontakt me atë që jam tani. Unë kam një ide shumë të qartë për atë që po bëj dhe atë që dua të them. Gjërat për të cilat nuk kam frikë”, thotë Dua për BBC.


Flash Lajme

Më të lexuarat