Kylie dhe Kendall Jenner kanë shpërndarë edhe një foto tjetër që tregon bashkëpunimin e tyre derisa po përpiqen që të prodhojnë edhe në kohë pandemie

Kylie dhe Kendall Jenner kanë treguar se janë duke punuar për të bërë një linjë të përbashkët mode.

Dyshja nga fillimi i kësaj jave kanë filluar promovimin e kësaj linje dhe ato kanë shpërndarë disa foto të kampanjës për pranverë në faqet e tyre të instagramit.

Në një legjendë të tyre, dy motrat milionere i kanë dhënë kreditë për këtë edhe burrit dhe fotografit që i ka bërë aty.

“Faleminderit të gathëve që ndihmuan në këtë fotosesion për modelet e pranverës, ne nuk do të mund ta bënim pa ju”, kanë shkruar ato, duke shtuar “Më shumë, së shpejt”.


Flash Lajme

Më të lexuarat