Yllka Kuqi ka uruar muajin e Ramazanit dhe iu drejtua Zotit me disa lutje.

Yllka Kuqi ka pak kohë që është bërë nënë, andaj po i shijon në maksimum muajt e parë të mëmësisë.

Këngëtarja ka publikuar edhe disa imazhe të vajzës, e cila ia dha epitetin nënë për herë të parë.

Meqë kemi hyrë në muajin e shenjtë të Ramazanit, këngëtarja me anë të një positmi uroi të gjithë besimtarët.


Flash Lajme

Më të lexuarat