Motrat Mustafa kanë shumë vite karrierë në skenën muzikore.

Këndojnë që nga fëmijëria dhe u shfaqën në publik për herë të parë në Radio Zagreb në vitin 1981 me kolaboracionin e televizionit RTP Prishtina.

Albumi i parë muzikor “Mori Nan” u lansua në vitin 1986.

Në llogarinë e tyre zyrtare në Instagram ato publikuan disa nga albumet e kohës së paraluftës që ishin si kaseta – e që gjenerata të reja nuk ja kanë idenë se çfarë janë.

Gjatë karrierës së tyre muzikore arritën të publikojnë më shumë se 40 albume muzikore. /Prive.al


Flash Lajme

Më të lexuarat