Ramë Lahaj ka shkuar për ta vizutuar nënën mirëpo duke ruajtur distancën e me maskë në fytyrë.

Tenori shqiptar me famë ndërkombëtare, Ramë Lahaj, e ka vizituar nënën me rastin e festës së Bajramit.

Pranë fotos ku shihet duke mbajtur distancën dhe me maskë në fytyrë, ai ka prekur të gjithë me fjalët që ka shkruar.

Duke qenë se tani i ka mbetur vetëm njëri prind dhe nuk e sheh shpesh, Lahaj ka treguar se sa mall ndien derisa ka dëshirë ta përqafoj e nuk mundet shkak i pandemisë.
Megjithatë mundohet ta ruajë distancën për shëndetin e saj.

“U bënë 2 dekada, që vij me vrap e mall në këtë oborr ku i gjeja prindërit t’u gjallnu me përditshmërinë e tyre. Sot vij, më gjysmë shpirti se vetëm njëri me ka mbetur, e edhe ajo me 100 sëmundje e vuajtje mbi supe. Ndërsa mua më duhet t’i qëndroj larg e përballë më një maskë sikur kam ardhur të vjedhë, e jo të bëj Bajram me më të shenjtën time. Pa mundur ta shtrydhi në përqafim. Por shëndeti i saj është më i rëndësishëm se gjithçka tjetër andaj edhe ti, nëse del të festosh se ke mall e dashni bëj shumë kujdes. Mbajë distancë e përdor maskën. Kështu ruan vetën dhe më të dashtunit tu. Urime Bajrami. Zoti ju bekoftë të gjithëve”, ka shkruar ai.

View this post on Instagram

U bënë 2 dekada, që vij me vrap e mall në këtë oborr ku i gjeja prindërit t’u gjallnu me përditshmërinë e tyre. Sot vij, më gjysmë shpirti se vetëm njëri me ka mbetur, e edhe ajo me 100 sëmundje e vuajtje mbi supe. Ndërsa mua më duhet t’i qëndroj larg e përballë më një maskë sikur kam ardhur të vjedhë, e jo të bëj Bajram me më të shenjtën time. Pa mundur ta shtrydhi në përqafim. Por shëndeti i saj është më i rëndësishëm se gjithçka tjetër andaj edhe ti, nëse del të festosh se ke mall e dashni bëj shumë kujdes. Mbajë distancë e përdor maskën. Kështu ruan vetën dhe më të dashtunit tu. Urime Bajrami. Zoti ju bekoftë të gjithëve —————————————————————————— It has been 2 decades since I come running and longing in this yard where I usually found my parents with their daily routines. Today I came, quite sad, because there’s only one of them with me, and even she has a lot of illnesses and sufferings upon her shoulders. As for me, I have to stand in front of her with a mask as if I came to steal, not to wish her happy Eid. Without being able to squeeze heh into my arms. But her health is more important than anything else to me, so if you are going to out to celebrate because there are people you miss and love, be very careful. Keep your distance and use the mask. This way you can protect yourself and your loved ones. Eid Mubarak. God bless you all

A post shared by ???? (@ramelahaj) on


Flash Lajme

Më të lexuarat