Nuk ka kaluar shumë nga dasma e parë, por Big Basta dhe Vesa Luma mund të martohen sërish. Këtë mëngjes ai e ka zgjuar me një shënim ku shkruan: “Nëse do të të propozoja prapë, a do martohesh për herë të dytë me mua? Po, Jo? Të dua”.

Poshtë letrës ka lënë edhe shkronjat e tyre G, për Geri dhe V për Vesa.

“Surpriza e mëngjesit”, shkruan Vesa që ende nuk ka rrethuar as Po-në as Jo-në.


Flash Lajme

Më të lexuarat