Emina Cunmulaj thotë se paqja e brendshme është shumë e rëndësishme për njeriun. Emina Cunmulaj njihet si një ndër emrat e estradës e cila gjithmonë shfaqet natyrale dhe e do thjeshtësinë.

Edhe në foton e fundit është shfaqur e tillë derisa pranë fotografisë i ka shkruar edhe disa fjalë. Emina mendon se paqja e brendshme është shumë e rëndësishme për njeriun. “Gjeni paqen e brendshme, do ta gjeni veten”, u shpreh ajo.


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All