Meda është rikthyer me këngë të re.

Këngëtari shqiptar, Meda, ka pak ditë që bëri të ditur se është duke punuar rreth albumit të ri muzikor.

Sot, artisti sapo ka publikuar këngën me titull “E du”, me tekst të Ghulos, ndërsa muzikën e punoi Demi Basha dhe Granit Gashi.

Për orkestrimin është kujdesur Granit Gashi, ndërsa e prodhoi Emra Com.

Më poshtë mund ta dëgjoni këngën e re nga Meda me titull “E du”, e cila i paraprinë albumit të ri të tij.


Flash Lajme

Më të lexuarat