Këngëtarja  e njohur shqiptare, Enca Haxhia përmes një postimi në rrjetin social Instagram ka treguar se ka pësuar një aksident ku për pasojë ka përfunduar në operacion.

Në fotot që ajo ka publikuar shfaqet me këmbën e thyer të mbështjellë me fasha dhe duke u mbajtur me paterica pasi ka kryer një operacion.

Krahas fotove që ka publikuar Enca ka shkruar: Jeta na sjell të papritura dhe sfida që as nuk i kishim çuar nëpër mend, çfarë mund të bëjmë ne, është t’i përballojmë si Kampiona 1 thyerje këmbë & 1 operacion më vonë, ja ku jam si KingEnca. Grateful and blessed for my life , dhe me suportin tuaj emocional e di qe çdo gëe do kalojë më  lehtshëm.

Aksidenti/ Enca trondit fansat, këngëtarja nxjerr fotot me Aksidenti/ Enca trondit fansat, këngëtarja nxjerr fotot meAksidenti/ Enca trondit fansat, këngëtarja nxjerr fotot me


Flash Lajme

Më të lexuarat