Antoneta Dhima, deputetja e PS, u bë e njohur kur foli për infektimin e djalit të saj pak muaj më parë.E prej asaj kohë ajo është bërë disa herë pjesë e lajmeve… Fillimisht kur i dhuroi punonjëseve të qendrës mjekësore në Patos 170 maska shumë përdorishme.

Dhe pikëtisht maska duket se është ajo edhe çfarë ka fiksim. Në çdo seancë plenare, por jo vetëm ajo ka tërhequr vëmendjen për maskat që vendoste duke i kombinuar më së miri me fustanin që kishte veshur. Në foto duken kolegët e saj që mbajnë maska një përdorimshe mjekësore, ndërsa zonja Dhima duket plot stil dhe fashion.

Shikoni fotot dhe do të mbeteni të habitur se sa bukur duket me kombinimin maskë- fustan…

djimadhima-3120135474_10221412949344954_4009816679336313837_n120200537_10221412949904968_4566180332283276821_n-640x488-1120199185_10221412949624961_2369900009305208528_o-640x915-1120138570_10221412950184975_4352418942459170682_o-640x850-1120203297_10221412953105048_1039230954121558662_o-640x578-1120197891_10221412950264977_4863346173586196269_n-640x411-1
<
>

Flash Lajme

Më të lexuarat