Janë nisur në pushim së bashku, jo larg Shqipërisë.

Geti dhe Marina ndodhen në Itali, në një prej hoteleve më luksoze.

Thuhet që këtu çmimet variojnë nga 500 euro më e lira deri në ekstremin tjetër në 5000 euro nata.

Nuk dihet se cilin nga opsionet kanë zgjedhur çifti por një gjë është e sigurt, ata gjithsesi do paguajnë një faturë të “kripur” për mesataren e përgjithshme.


Flash Lajme

Më të lexuarat