Dumoshi ka shkruar se secila dhe secila ka të drejtë të zgjedhë si dhe me kënd do ta kalojë jetën.

“Jeta di të sfidojë në një mijë mënyra, por çdo rënie është ngritje.

Secili/secila ka të drejtë të zgjedhë si dhe me kënd do ta kalojë jetën.Kokën lart për të gjithë ata që zgjedhin lumturinë dhe e ndjekin rrugën e zemrës”, ka shkruar ajo.


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All