Jahjaga shkruan se zëri dhe veprat e Pejës nuk do të harrohen kurrë.

Sot ndërroi jetë edhe një tjetër ikonë e muzikës sonë.

Sot, na la edhe Ismet Peja.

Skenës do t’i mungojë ai e shpirti i tij i hareshëm. Por, zëri i tij nuk do të harrohet e veprat e tij do të kujtohen përgjithmonë.

Ngushëllimet më të sinqerta familjes Peja.

Pusho në paqe Axha Ismet!.


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All