Shqipe Hysenaj, ish-konkurrentja e “Përputhen”, e cila bëri bujë me përjashtimin e saj nga emisioni, ishte e ftuar “n’Kosovë show”.

Në një intervistë të gjatë, ku iu dha mundësia të tregojë gjithçka që mendon për emisionin dhe konkurrentët, ndër të tjera Shqipja bëri dhe një deklaratë “bombë”.

Ajo tha se një nga vajzat e “Përputhen” është e lidhur jashtë emisionit. Këtë e konfirmoi edhe Lulzim Jashari, i cili ishte gjithashtu i ftuar.

“S’e kuptoj si një person që është i lidhur jashtë programit, e mban në emision”, tha Lulzimi. “Ah, i përballon dhe dy ajo”, ia ktheu Shqipja, duke zbuluar se bëhet fjalë për njërën nga vajzat, por duke mos parapëlqyer të zbulojë emrin.


Flash Lajme

Më të lexuarat