Ata kanë shumë ndjekës, nga të cilët kanë pasur shumë fjalë të mira, por edhe kritika, shkruan ORAinfo.

Të dy janë shumë aktiv në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Por viti 2020 ishte i keq edhe për Lulen e Lirimin, të cilët u përballë me sëmudjen e Lules për të cilën u luten që të shërohet çdo kush që dëgjonte dhe e njihte.

E pas disa trajtimesh në spital për muaj të tërë, Lulja është përmirësuar dhe i është kthyer rrjeteve sociale.

Ajo po duket mjaft bukur, duke lumturuar me këtë gjendje më së shumti bashkëshortin e vajzën e tyre Helenën.


Flash Lajme

Më të lexuarat