Leonora Jakupi është një këngëtare e dalluar në mediat rozë.

Duke qenë aktive në forma të shumta, ajo gjithmonë tërheqë vëmendje dhe kalon në lajm, shkruan Kosovarja.

Si çdo herë, duke u dalluar me stilin unik që ka Leonora në shumë imazhe e dëshmon që është një femër e përsosur.

Në këto të fundit, në rrugët e Prishtinës ajo ndau dy imazhe të mrekullueshme me stilin e veshjes që ka përzgjedhur.


Flash Lajme

Më të lexuarat