Nuk është sekret se, mbretëresha Elizabet e adhuron ngjyrën e ndezur, sepse na e tregon në çdo dalje publike.

Ne të dritare.net shumë shpesh bëjmë lajme për mënyrën e veshjes së mbretëreshës, koleksionin elegant të çantave nga Launer London, ose këpucët mokasët nga Anello & Davide që ajo i futi në modë dhe nëse dikush meriton një libër, është Mbretëresha.

Gazetarja, autorja dhe influencuesja e mediave sociale, Sali Hughes sapo ka lajmëruar nisjen e librit të saj të ardhshëm dhe është me të vërtet argëtues dhe plot ngjyra. Dhe ky libër me titull “Our Rainbow Queen” ,“Mbretëresha jonë si ylber” do t’i dedikohet plotësisht veshjeve të mbretëreshës Elizabet.dardania.com


Flash Lajme

Më të lexuarat