Kënga është bahskëpunim me Albanian Outlaëz dhe Dalmo.

Titulli i projektit është “Ting Ting”.

Kënga është ritmike dhe është vazhdim i përpjekjes së Zerkës për të krijuar karrierë në Gjermani dhe Evropë.

Young Zerka viteve të kaluara realizoi shumë hite, por së fundmi ka publikuar projekte që janë punuar në Gjermani.


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All