Në një foto që ka siguruar Express, Tayna duket se nuk është ajo vajza që jemi mësuar ta shohim në ditët e sotme.

Në një foto që ka siguruar GazetaExpress, Tayna duket një vajzë e thjesht në një fotografi, e pa grimosur dhe jo edhe aq seksi.

Megjithatë, fama e ka bërë të veten.

Tani, ajo është një nder vajzat më të bukura të skenës sonë, derisa nga asetet ajo shquhet për gjoksin e saj.


Flash Lajme

Më të lexuarat