Colors: Green Color

Në një kohë ku mbi 90% e shteteve kanë ndalur kampionatet e tyre për shkak të emergjencës nga pandemia Covid-19, në Nikaragua vazhdon të luhet futboll madje janë duke e bërë në një mënyrë vërtet speciale.Në shtetin e Amerikës-Qëndrore futbollistët janë të detyruar të zbresin në fushë madje luajnë me maska në fytyrë dhe dorashka kirurgjikale në duar.

Flash Lajme

Më të lexuarat