Platforma e mesazheve, Signal, ka përjetuar vështirësi teknike ndërsa po punon për të sistemuar miliona përdorues të rinj. Disa përdorues, raportuan se mesazhet nuk shkonin në destinacion, si në aplikacionet në aparatet celulare ashtu edhe në aplikacionet në desktop, për disa orë.Kompania ka parë një interes të shtuar që kur rivalja e saj WhatsApp prezantoi kushtet e reja të sigurisë, javën e kaluar.

Numri i telefonit, vendndodhja dhe më shumë. Shërbimi i mesazheve i ndan këto të dhëna me Facebook – të paktën në rrethana të caktuara.

Pasi WhatsApp azhurnoi udhëzimet e saj për mbrojtjen e të dhënave në janar, kompania u lejua të ndajë të dhënat e përdoruesit me kompaninë mëmë Facebook.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All