Koncepti i makinës elektrike, që pritet të jetë shumë e kërkuar
Makinat elektrike dhe crossover, janë më të kërkuarat në treg, teksa Nissan ka arritur t’i kombinojë këto dyja në mënyrën më të përkryer, transmeton Telegrafi.

Skype for Web është i disponueshëm në Windows 10 dhe Mac OS X 10.12 në Google Chrome dhe Microsoft Edge.
Skype sjell videot HD në ueb
Vetëm pak ditë pasi rivali Google Duo erdhi në ueb, Skype vendosi të ridizajnonte ueb aplikacionin e shërbimit të video komunikimit.

Argumentet rreth gjuhës më të mirë të programimit, se kush është mbreti dhe kush është i dështuari, nuk përfundojnë kurrë. Një përgjigje përfundimtare nuk është dhënë asnjëherë se cila është gjuha më e mirë megjithatë ka arsye të mjaftueshme për të besuar se Python është një prej tyre.

Flash Lajme

Më të lexuarat