Ndoshta nuk ka kaluar më shumë se një javë nga debutimi i USB 3.2 me shpejtësi deri në 20Gbps, teknologji e cila pritet të mbërrijë këtë vit tek pajisjet e para dhe Intel ka filluar të flasë për USB4.

Flash Lajme

Më të lexuarat