Kërkesa për orë inteligjente u rrit në mënyrë të konsiderueshme në 2018-ën sipas një raporti të Strategy Analytics dhe Apple është qartësisht lideri në këtë sektor.

Shitjet e Apple Watch janë dukshëm përpara Samsung dhe FitBit me 9.2 milion njësi të shitura në tre mujorin e katërt të 2018-ës përballë 2.4 milion të Samsung dhe 2.3 milion të FitBit.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All