YouTube ka thënë të premten se do të ulë cilësinë e transmetimit në Bashkimin Evropian për të shmangur bllokimin e internetit për mijëra evropianë, të mbyllur për shkak të koronavirusit, e që kanë vendosur të shikojnë video përmes kësaj platforme.

Nëse jeni shqetësuar ndonjëherë se nuk keni dalë nga llogaria juaj e Google në pajisjen e dikujt tjetër, atëherë ju duhet këshillat e mëposhtme.

Google ka teknologji për gjurmët në të cilat llogaria juaj është regjistruar dhe mund t’ju ndihmojë të dilni ose të mbroni llogarinë tuaj nga njerëzit që përpiqen të kenë qasje në të, raporton “The Sun”, transmeton lajmi.net.

Ndërsa koronavirusi vijon të përhapet në mbarë botën, shumë njerëz e kanë gjetur vetveten duke punuar dhe studiuar nga shtëpia.

Kjo do të thotë se kanë ngelur me rrjetet Wi-Fi të shtëpive të tyre të cilat mund të mos e kryejnë funksionin po aq mirë sa rrjetet Wi-Fi në punë apo universitet.

Flash Lajme

Më të lexuarat