Në këtë moment, tashmë është e qartë për të gjithë se digjitalizimi i përshpejtuar është përhapur në të gjithë sektorët e biznesit. Për këtë arsye, Dell Technologies po vazhdon një seri leksionesh falas në internet, ku çdo të Premte do të trajtohen dhe mbulohen tema për zgjidhjet e përparuara të infrastrukturës.

Fakti që Windows 7 është popullore ende tregon edhe dështimin e Microsoft për të bindur përdoruesit të largohen në drejtim të Windows 10-ës.
Windows 7 rritet në popullaritet
Kur ka qenë dita e fundit që keni përdorur një kompjuter me Windows 7? Për shumë njerëz ajo ditë është sot dhe një anketë e fundit zbulon se sistemi operativ i dekadës së kaluar nuk po lëshon terren.

Së shpejti vjen iPhone 12, zbulohet data kur do t’i prezantohet botës

Iphone 12 sipas të gjitha gjasave do të prezantohet të martën e 13 tetorit.

Kjo pasi Apple ka bërë me dije se do të organizojë një konferencë speciale në këtë datë, dhe shumë ekspertë sugjerojnë se aty do t’i prezantohen botës telefonat e rinj me kapacitetet për rrjetin 5G.

Merret vendim, nga e hëna hiqet aplikacionin Tik Tok në Amerikë

Tik Tok do të hiqet nga dyqanet e aplikacioneve amerikane nga e diela ndërsa Uashingtoni lëviz për të zbatuar urdhra ekzekutivë nga Presidenti Donald Trump që do të synojë gjithashtu WeChat, një aplikacion kinez i mediave sociale, sipas një personi të informuar për planet qeveritare.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All