në Instagram janë fikur dhe nevoja bëhet kronologjike në një problem të çuditshëm.

Gabimi u kthye shpejt, megjithëse nuk është e qartë nëse është një tregues i ndryshimeve që po vijnë në platformë.

Më parë, Instagram gabimisht ka ndezur tipare që synonin vetëm të testoheshin brenda.

Në dhjetor, për shembull, aplikacioni futi një ndryshim të pazakontë që nënkuptonte postimet të lëvizura anash, në vend se lart e poshtë. Kjo nxiti zemërimin nga përdoruesit, përpara se Instagram të thoshte se ishte aktivizuar gabimisht.

“Më vjen keq për këtë, ky supozohej të ishte një provë shumë e vogël, por ne shkuam më gjerë sesa parashikuam”, tha në atë kohë shefi i Instagramit Adam Mosseri.

Flash Lajme

Më të lexuarat