Toshiba lëshoi një deklaratë ku lajmëroi se e kishte transferuar akcizën që ka pasur në prodhimin e kompjuterëve, kompanisë Sharp.

Në këtë deklaratë, Toshiba ka shtuar se kompania Sharp ka blerë edhe aksionet e fundit të Dynabook dhe se procedurat për transferim ishin përmbyllur.

Toshiba u konsiderua si njëri nga të cilët ndezën rritjen e industrisë.

Flash Lajme

Më të lexuarat